Slovenijales
  • 0
    Vaša košarica je prazna.


  • OSB PLOŠČA, OSB/3 TG4 2500 x 1250 x 12 mm

OSB PLOŠČA, OSB/3 TG4 2500 x 1250 x 12 mm

20,59 €
oz. 6,59 € / m2
Koda artikla 323820
V košarico
Preveri razpoložljivost v poslovalnicah

Debelina:
Dimenzija:


Zaradi lažjega transporta vam lahko material ob doplačilu tudi prerežemo na želenem mestu, in sicer 1x po dolžini in/ali 1x po širini.?

Brez transportnega rezaŽelim transportni rez
OSB plošče (Oriented Strand Boards) so troslojne plošče, ki so zaradi svojih fizikalnih in mehanskih lastnosti (dobro odpornostjo na zračno vlago, nizko stopnjo higroskopičnosti oz. nabrekanja ter visoko trpežnostjo) namenjene predvsem uporabi v gradbeništvu. OSB plošče so pretežno izdelane iz borovega lesa z dodatkom specialnih vodoodpornih sintetičnih smol. Prepoznavne so po svoji sestavi oz. izgledu, saj so izdelane iz različno širokih, do 100 mm dolgih in cca 0,6 mm debelih »lesenih« krp, ki so v zunanjih slojih orientirane vzdolžno, torej v smeri dolžine plošče, v srednjem sloju pa pravokotno na smer vlaken v zunanjih dveh slojih. Zaradi svojega atraktivnega videza, nizke teže in enostavne obdelave se OSB plošče vedno pogosteje uporabljajo tudi v druge namene, kot so npr. postavitve razstavnih prostorov na sejmih, izdelava reklamnih panojev, za embalažo.
2500 x 1250 mm, debelina 12 mm

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene