Iščete artikel?
  • 0
    Vaš seznam povpraševanja je prazen
notranja vrata lotos 01 1140x750

Udarna kombinacija lesa in kovine

Notranja vrata Lotos

Bogata izbira notranjih vrat Lotos


Notranja vrata Lotos predstavljajo čudovito kombinacijo lesa in kovine. Občutek veličastnosti jim daje subtilna intarzija aluminijastih trakov v srebrni ali črni barvi.

Na voljo so v različnih izvedbah, odločite se lahko za enega od treh različnih modelov polnih lesenih vrat in petih različnih modelov zastekljenih vrat. Sodobno oblikovane steklitvene letvice še dodatno poudarijo izjemen dizajn notranjih vrat Lotos.

Možnosti pri izbiri materiala in površinske obdelave vrat so neskončne, od različnih furnirjev, CPL laminatov, belo lakiranih vrat, vrat, barvanih v izbranih RAL barvah, do luksuznih vrat v visokem sijaju.

Vsa vrata so polnjena z iverokalom, ki vratom zagotavlja zadostno trdnost in stabilnost.

Izberete lahko vrata z brazdo ali ravno obžagana vrata s skritimi nasadili, podboji pa so na voljo v različnih izvedbah.

Izvedba Lotos 12 s CPL površino poleg običajne ostre oblike robov omogoča tudi zaobljen soft rob.

Izvedbe notranjih vrat Lotos

 
lotos 12
Lotos 12


lotos 13
Lotos 13


lotos 14
Lotos 14


lotos 43
Lotos 43


lotos 44
Lotos 44


lotos 52
Lotos 52


lotos 53
Lotos 53


lotos 54
Lotos 54

Kakšna površina notranjih vrat vam ustreza?

notranja vrata lotos 01 600x600

CPL notranja vrata so zaradi svoje izjemne odpornosti in ugodne cene najpogostejša izbira notranjih vrat. Na izbiro je širok nabor različnih lesnih in barvnih dekorjev

Furnirana notranja vrata so na voljo v različnih vrstah furnirja - klasičnih standardnih ali eksotičnih drevesnih vrst, grčastih in rezanih furnirjih.

Najpogostješa izbira pri nakupu notranjih vrat so vrata bele barve, ki omogočajo številne možnosti kombiniranja z interierjem. Poleg belo barvanih vrat lahko izberete tudi številne druge barve z RAL lestvice.

Razkošna notranja vrata z gladko sijajno ali mat površino so popolna izbira za ljubitelje luksuza in elegance. Izberite med tremi sijajnimi in dvema mat odtenkoma.

Pošljite povpraševanje


Pošljite nam svoje povpraševanje za notranja vrata. Prosimo, navedite linijo, model in površinsko obdelavo notranjih vrat, ki vas zanimajo, in pripišite dimenzije vratnih odprtin in debelino stene.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene