Slovenijales
  • 0
    Vaša košarica je prazna.
notranja vrata talia 01 1140x750

Minimalizem v skandinavskem stilu

Notranja vrata Talia

Skandinavski stil notranjih vrat Talia


Za notranja vrata Talia so značilne preproste ravne linije ter kombinacija lesa in stekla brez steklitvenih letvic in okvirjev. 

Vrata so lahko barvana z belo ali poljubno barvo po RAL lestvici, morda pa se boste raje odločili za naraven furnir ali enega od skoraj 30 CPL odtenkov. 

Izberete lahko vrata z brazdo ali ravno obžagana vrata s skritimi nasadili, podboji pa so na voljo v različnih izvedbah in načinih odpiranja.

Še posebej zanimiva je kombinacija ravno obžaganega (nebrazdanega) krila in podboja Obtus.

Izvedbe notranjih vrat Talia


 
talia 10
Talia 10


talia 40
Talia 40

Se boste odločili za furnir, CPL ali barvana vrata?

notranja vrata talia 01 600x600

CPL notranja vrata so najpogostejša izbira pri nakupu notranjih vrat. V naši ponudbi najdete veliko število lesnih in barvnih dekorjev, ki jih odlikuje odlična mehanska odpornost in preprosto vzdrževanje.

Furnirana notranja vrata so zaradi svojih značilnosti izjemno priljubljena izbira. Furnir je naraven material, na voljo kot grčast, rezan ali klasičen furnir domačih ali tujih drevesnih vrst.

Bela vrata so že nekaj let zelo priljubljena izbira predvsem zaradi odličnih možnosti kombiniranja z notranjo opremo. Poleg belo barvanih vrat lahko izberete tudi številne druge barve iz RAL lestvice.

Pošljite povpraševanje


Pošljite nam svoje povpraševanje za notranja vrata. Prosimo, navedite linijo, model in površinsko obdelavo notranjih vrat, ki vas zanimajo, in pripišite dimenzije vratnih odprtin in debelino stene.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene