Slovenijales
  • 0
    Vaša košarica je prazna.
banner slovenijales pohištvo 1140x650 072023 02

Kratki dobavni roki

Kuhinje po meri

Več
slovenijales otroške sobe 1140x650

Svetovanje in izris

Otroške sobe in drugo pohištvo

Več
slovenijales pisarniško pohištvo 1140x650

Opremite pisarno ali delovno sobo

Pisarniško pohištvo

Več

Opremljate svoje prvo stanovanje ali ste se lotili prenove? Veliko delate doma in je skrajni čas, da si uredite svoje delovno sobo ali delovni kotiček? Standarno izdelano pohištvo vam ni všeč ali pa ne sodi v vaš prostor.

V Slovenijalesu vam znamo svetovati pri izbiri materialov in elementov pohištva in vašo novo kuhinjo, spalnico, predsobo, otroško ali dnevno sobo izdelamo po meri.

Izmerite prostor, razmislite o svojih željah in se dogovorite za termin pri našem svetovalcu. V široki ponudbi različnih lesnih materialov boste gotovo našli pravega za vas, izbrali pa boste tudi kakovostno okovje, vodila predalov, ki se mehko zapirajo in odpirajo, kotne in izlečne košarice, v naši ponudbi pa boste našli tudi novo inox ali granitno pomivalno korito in armaturo. 

Kakšno pohištvo izdelujemo v Slovenijalesu?

Kuhinje

Že veste, kakšna je vaša sanjska kuhinja? Iz kakšnih materialov naj bo izdelana, kakšne barve in barvne kombinacije so vam najljubše, kako čim bolje izkoristiti prostor?

Naročite kuhinjo v Slovenijalesu, kjer je izdelamo po vaših merah, željah in potrebah.

Otroške sobe in drugo pohištvo

Naši svetovalci vam bodo pomagali pri oblikovanju pohištva za otroške in mladinske sobe, svetovali pa vam bodo tudi pri naročilu pohištva za vašo spalnico, dnevno sobo ali predsobo.

Izberite med različnimi materiali: oplemenitenimi ivernimi, akrilnimi, kompakt ali PrimeBoard ploščami.

Pisarniško pohištvo

Pri izdelavi pisarniškega pohištva lahko izbirate elemente iz treh linij: Corpo, Home in Exe, lahko pa se oblikovanja lotimo tudi povsem individualno.

Naše pohištvo je primerno tako za večje pisarniške prostore kot tudi za samostojna delovna mesta ali domače delovne sobe.

Dogovorite se za svetovanje


Pošljite nam povpraševanje za vaše novo pohištvo. Vanj vključite dimenzije prostora in pohištva ter čim podrobneje opišite svoje želje.

Da bomo pri pripravi ponudbe čim bolj učinkoviti, vas vabimo, da se vnapej dogovorite za termin vašega obiska, da si bodo naši svetovalci rezervirali čas samo za vas.Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene