Slovenijales
  • 0
    Vaša košarica je prazna.
slovenijales banner 1150x750 rocko stone 03

Novo v Slovenijalesu

Stenske obloge Rocko Stone

Več
slovenijales banner 1150x750 rocko metal 03

Novo v Slovenijalesu

Stenske obloge Rocko Metal

Več
slovenijales banner 1150x750 rocko organic 03

Novo v Slovenijalesu

Stenske obloge Rocko Organic

Več

Vodoodporne stenske obloge Rocko


Velikoformatne stenske obloge Rocko so revolucionarna rešitev za zaključno obdelavo notranjih sten v zasebnih ali poslovnih objektih.

Izjemne lastnosti, vsestranska uporabnost ter hitra in enostavna vgradnja so prednosti, zaradi katerih se vse pogosteje uporabljajo pri stanovanjskih adaptacijah, kakor tudi pri vseh novogradnjah, kjer želimo ustvariti atraktiven in moderen ambient.

Stenske obloge Rocko predstavljajo odlično alternativo klasičnim keramičnim oblogam.


Linije stenskih oblog Rocko

Stone

Wood

Metal

Organic

Color

Prednosti Rocko stenskih oblog

Inovativne vodoodporne stenske obloge

Stenske obloge Rocko uvrščamo v zadnjo generacijo SPC dekorativnih oblog. Izdelane so iz več kot 70% fino zmletega naravnega marmorja z dodatkom polivinilkloridne smole (PVC) in stabilizatorjev, zaradi česar so popolnoma vodoodporne in dimenzijsko izredno stabilne.
Rocko stenske obloge so površinsko zaščitene s prozornim UV odpornim lakom.

slovenijales rocko sestava plošče


Velika dimenzija plošč

Rocko stenske obloge so na voljo v formatu 2800 x 1230 mm, kar omogoča pokrivanje celotne višine sten brez spajanja oz. fug pri večini individualnih stanovanjskih objektov. So idealna rešitev v primeru izdelave ali zamenjave tuš kabin.

slovenijales rocko dimenzija plošče


Enostavno rokovanje in polaganje

Rocko stenske obloge imajo kljub velikim dimenzijam relativno nizko težo, saj so debele zgolj 4 mm. Poleg tega so plošče do določene mere upogljive, kar precej olajša manipulacijo ter omogoča vnos velikoformatnih plošč v skoraj vsak prostor.
Rocko plošče lahko žagamo, vrtamo in rezkamo z običajnim ročnim mizarskim orodjem.

Realističen izgled

Vrhunske imitacije naravnega kamna, betona, lesa in kovine so rezultat natančnega skeniranja izvirnih materialov ter visokoresolucijskega digitalnega tiska, zaradi česar delujejo stenske obloge Rocko nadvse realistično in atraktivno. K popolnemu izgledu pripomore tudi struktura plošč, ki na otip spominja na hrapavost naravnega kamna oz. lesa.

 površine rocko


Kolekcija velikoformatnih stenskih oblog Rocko obsega 34 dekorjev, razvrščenih v pet tematskih skupin, in sicer: STONE, METAL, WOOD, ORGANIC in COLOR.

Celovit sistem

Sistem stenskih oblog Rocko vključuje vse potrebne komponente za hitro in kakovostno vgradnjo, kot so zaključni profili, lepila, tesnilne mase in čistila.

Lastnosti stenskih oblog Rocko

slovenijales banner 600x550 rocko organic 02

Stenske obloge Rocko so primerne za uporabo v zaprtih, suhih ali vlažnih prostorih, kot so npr. kuhinje, kopalnice ali pralnice.

Obloge se ne krčijo ali raztezajo zaradi spremembe vlažnosti oz. temperature, zato jih lahko uporabljamo tudi v prostorih s spremenljivo klimo.

Rocko stenske obloge so uvrščene v požarni razred C-s2, d0, kar pomeni, da so težko vnetljive, z zmernimi emisijami dima v primeru požara.

Zahvaljujoč visokokvalitetnemu UV zaključnemu premazu je površina Rocko stenskih oblog odporna na rahlo razenje in obrabo zaradi vsakodnevne rabe.

Rocko stenske obloge so zaradi svoje edinstvene sestave prijetne in tople na dotik.

Površina ustreza standardom glede odpornosti na madeže, ki jih povzročajo kava, čaj, alkoholne pijače, sadni sokovi in običajna gospodinjska čistila.

Visoka svetlobna obstojnost, zato lahko plošče polagamo tudi na mestih, ki so neposredno izpostavljena sončnim žarkom.

Naraven izgled lesa, kamna, betona ali kovine zahvaljujoč natančnemu skeniranju originalnih materialov in voisokoresolucijskemu digitalnemu tisku.

Redki in diskretni stiki (fuge), celotno višino stene od tal do stropa lahko prekrijemo zgolj z eno ploščo.

Zaradi suhomontažnega načina vgrajevanja je polaganje Rocko oblog preprosto in hitro.

slovenijales banner 600x550 rocko organic 01

Stenske obloge Rocko v spletni trgovini

Polaganje stenskih oblog Rocko

Pošljite povpraševanje


Pošljite nam svoje povpraševanje za vodoodporne stenske obloge Rocko. Prosimo, navedite linijo in dekor stenskih oblog, ki vas zanimajo, in pripišite dimenzije sten, ki jih želite obložiti s stenskimi oblogami Rocko.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene