Iščete artikel?
  • 0
    Vaš seznam povpraševanja je prazen
slovenijales leseno strešno okno velux GGL 03 banner 1140x650
slovenijales plastificirano strešno okno velux GGU 03 banner 1140x650

Strešna okna Velux


Strešna okna niso le funkcionalni dodatek, temveč so ključen element vsakega doma. Strešna okna Velux GGU in GGL predstavljajo vrhunsko kombinacijo estetike, trajnosti in funkcionalnosti, ki osvetlijo vaš dom z naravno svetlobo in svežim zrakom. Njihova izjemna zasnova in visoka kakovost ponujata več kot le okensko steklo. 

Poleg tega, da omogočajo izjemno osvetlitev prostorov, zagotavljajo tudi odlično prezračevanje in ohranjajo udobje ter energetsko učinkovitost vašega doma. Ne glede na vremenske pogoje ali letni čas vam ta okna omogočajo uživanje v naravi kar v udobju vašega doma.

Strešna okna Velux GGU in GGL so zagotovilo za kakovost, estetiko in funkcionalnost, ki vam omogočajo ustvarjanje prostorov, polnih svetlobe in udobja, ki jih boste vzljubili.


Leseno strešno okno VELUX GGL


Leseno strešno okno GGL (z dvojnim tesnenjem med krilom in okvirjem okna) s sredinskim vpetjem je primerno za skoraj vse prostore, od kuhinje in spalnice do dnevne in otroške sobe. Ročno upravljanje okna z ročico na zgornji strani krila vam omogoča enostavno dvostopenjsko odpiranje ne glede na postavitev pohištva; najprej se odpre prezračevalna loputa, nato pa še okno. Ta edinstvena prezračevalna loputa tudi zadržuje prah in insekte zunaj, svež zrak pa spušča noter.

Okno se v svojem okviru lahko zavrti za 160°, kar olajša čiščenje.


plastificirano strešno okno velux GGU 1140x400 02

Material:

Naraven borov les (brez vidnih dolžinskih spojev), impregniran in premazan z dvemi sloji prozornega akrilnega laka na vodni osnovi. Na zunanji strani so leseni deli okna zaščiteni z aluminijem v temno sivi barvi. Lepljeno notranje in kaljeno zunanje steklo (oznaka 73G). Na voljo so tudi druge zasteklitve.

Na voljo tudi vsi dodatki za Velux strešna okna.

Prednosti:

- možna naknadna vgradnja električnega ali solarnega upravljanja
- edinstvena prezračevalna loputa
- zgornja ročica za odpiranje, ročno uporavljanje
- varna zasteklitev
- preprosta nadgradnja z VELUX senčili.


leseno strešno okno velux GGL 02

Plastificirano strešno okno VELUX GGU


Plastificirano strešno okno GGU s sredinskim vpetjem je primerno za prostore s povečano zračno vlago, na primer kopalnice in kuhinje oziroma prostor, kjer si želite bela okna. 

Zaradi dvojnega tesnenja med krilom in okvirjem je okno vodotesno in ne potrebuje posebnega vzdrževanja. Čiščenje je zaradi zaobljene površine in 160° vrtenja znotraj okvirja izredno enostavno. 

Ročno upravljanje okna z ročico na zgornji strani krila omogoča postavitev pohištva neposredno pod okno. Odpiranje je dvostopenjsko; najprej se odpre prezračevalna loputa, ki zadržuje prah in insekte zunaj, svež zrak pa spušča v prostor, nato se odpre še okno.


plastificirano strešno okno velux GGU 1140x400 03

Material:

Lepljena lesena sredica bora, oblita z belim poliuretanom. Površina oken je elegantno zaobljena, na zunanji strani so plastificirani deli okna zaščiteni z aluminijem v temni sivi barvi. Lepljeno notranje in kaljeno zunanje steklo (oznaka 73G). 

Na voljo so tudi druge zasteklitve.


Prednosti:

- brez posebnega vzdrževanja
- možna naknadna vgradnja električnega upravljanja
- edinstvena prezračevalna loputa
- zgornja ročica za odpiranje
- varna zasteklitev


plastificirano strešno okno velux GGU 02

Pošljite povpraševanje


Za vse, ki cenite naravno svetlobo, kakovost in vrhunsko oblikovanje, so strešna okna Velux GGU in GGL prava izbira za vaš dom. 

Pošljite nam svoje povpraševanje po strešnih oknih Velux.


Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni piškotki

So nujno potrebni za delovanje spletne strani.

Funkcionalni piškotki

Omogočajo uporabo storitev drugih ponudnikov in družbenih medijev, npr. ogled videoposnetka na YouTube kanalu.

Analitični piškotki

S pomočjo piškotkov Google Analytics lahko ugotavljamo potrebe in zahteve uporabnikov in izboljšujemo uporabniško izkušnjo.

Oglaševalni piškotki

Piškotki, namenjeni za oglaševanje strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene