Slovenijales
 • 0
  Vaša košarica je prazna.
 • 0
  Vaš seznam povpraševanja je prazenPogosto zastavljena vprašanja


Način plačila

Ne, plačilo preko PAYPAL-a žal ni možno.

Naročila je potrebno prevzeti  na izbranem prevzemnem mestu (enem od naših Hobby prodajnih centrov). Ker gre za naročilo izdelkov po naročilu, je potrebno naročilo poravnati vnaprej po predračunu ali s plačilno kartico Visa, Mastercard ali Maestro.
Vsako naročilo razreza po meri je unikatno. Plošče, pulte oz. druge izdelke bomo razrezali, upoštevajoč vaše želje v izbrani barvi in velikosti. V primeru odstopa naročila razrezani in obdelani materiali niso več uporabni in jih ni mogoče uporabiti v drug namen.
Vaše naročilo lahko poravnate po predračunu ali s plačilno kartico Visa, Mastercard ali Maestro.
Predračun je veljaven 3 delovne dni.

Dostava in prevzem

Naročilo prevzamete na prevzemnem mestu, ki ga izberete v postopku oddaje naročila.
Izbirate lahko med naslednjimi prevzemnimi mesti:
 • Hobby Črnuče, Brnčičeva 45, 1231 Ljubljana Črnuče
 • Hobby Celje, Medlog 18, 3000 Celje
 • Hobby Maribor/Hoče, Miklavška 55, 2311 Hoče
 • Hobby Murska Sobota, Markišavska 9, 9000 Murska Sobota
Rok dobave znaša do 7 delovnih dni, a se trudimo, da naročila pripravimo v roku 3 – 5 delovnih dni od naročila. Ko je naročilo izdelano, vas o tem obvestimo z elektronskim sporočilom.

V času večjega števila okužb s koronavirusom se lahko v primeru prezasedenosti oz. zmanjšanih delovnih ekip dobavni roki tudi podaljšajo (do 10 delovnih dni).
Vaše naročilo razrezanega lesa po meri vam dostavimo tudi na dom. Strošek dostave znaša 29,00€ na pošiljko.

Dostava izdelkov iz spletne trgovine:
- Pohištveno okovje, stavbno okovje, orodje in pribor: strošek dostave znaša 7€, brezplačna dostava za naročila, večja od 500€
- Ostali izdelki (zunanja ureditev, lesni materiali, gradbeni material, talne in stenske obloge, energenti): strošek dostave znaša 29,00€.
Način dostave izberete v enem od zadnjih korakov naročila na zavihku NAČIN DOSTAVE.

Izberite način dostave:

Vedno morate izbrati najbližjo poslovalnico in spodaj označiti, ali želite osebni prevzem ali dostavo na dom.
Pri dostavi na dom lahko vnesete tudi drug naslov (kot je naslov plačnika).


Izberite način plačila:
Potrdite izbiro dostave in načina plačila s klikom na Naslednji korak.


Postopek naročanja

Z registracijo in vnosom svojih podatkov bodo vaša naročila shranjena in si jih boste lahko kadarkoli ogledali. Poleg tega bo postopek oddaje prihodnjih naročil precej hitrejši, saj bodo vsi podatki, ki jih potrebujemo za obdelavo naročila, že shranjeni.
Izbirate lahko med različnimi materiali v različnih debelinah:
 • Oplemenitene iverne plošče (na voljo v različnih barvnih in lesnih dekorjih iz bogate palete  dekorjev v HOBBY razrezu)
 • Pulti (na voljo v različnih dekorjih iz bogate palete  dekorjev v HOBBY razrezu)
 • Gradbene plošče
 • MDF plošče
 • Vezane plošče
 • Ultrales
 • Lesomal
 • Iverne plošče
Naročate lahko tudi vse izdelke iz naše spletne trgovine.

Če potrebujete tudi druge izdelke iz naše ponudbe, nam pošljite povpraševanje oz. naročilo na #EM#6e6069767445756b677f6f6565676f6375623c607d#EM#. Svetujemo vam, da nam pošljete povezavo (link) objave posameznega izdelka na spletni strani. Ne pozabite napisati svojega naslova in telefonske številke. Pripravili vam bomo predračun in po prejemu plačila odposlali vaše izdelke. 
V aplikaciji lahko poljubno izberete način robljenja in določite, s katere strani naj bo plošča obrobljena. Praviloma je rob enake barve kot plošča, ponekod pa ga lahko izberete tudi v drugi barvi.
V naročilu označite, ali želite, da plošče niso obrobljene oz. izberite med različnimi debelinami robov (ponekod je na voljo samo ena vrsta robu). Tanjši rob (folija 0,5 mm) je primeren za manj vidne dele pohištva, se bolje prilega in je nekoliko cenejši.  ABS robni trak (1 oz. 2 mm) se uporablja za vidne dele pohištva in je malo bolj zaobljen.
Svetujemo vam, da naročilo oddate v naši aplikaciji, kjer lahko natančno določite vse podrobnosti naročila. Vabljeni tudi v naše Hobby prodajne centre, kjer vam bomo strokovno svetovali  in sprejeli vaše naročilo.

V aplikaciji ostalih storitev ni mogoče naročiti, lahko pa pred zaključkom naročila v opombo dopišete, katere dodatne storitve in izdelke bi še želeli naročiti. Pripravili vam bomo ponudbo za CNC obdelavo in ostale mizarske storitve oz. izdelke iz našega prodajnega programa. 
Aplikacija deluje v novejših brskalnikih (Chrome, Firefox, Explorer 10, 11), v nekaterih starejših različicah (denimo Explorer 9 ali starejše) pa žal ne.
Pri naročanju ni potrebno odštevati debeline robov. Naročite končno mero plošče, ki jo želite, naši mojstri pa bodo pravilno izračunali dimenzije, upoštevajoč debelino robov.
V primeru naročila plošč, manjših od 0,5 m2, vam bomo zaračunali 0,5 m2 plošče (za vsako vrsto materiala). Če denimo naročite dve manjši plošči iz materiala enake vrste in barve, vam bomo zanju obračunali 0,5 m2, četudi bo njuna skupna ploščina manjša.
Postopek oddaje naročila je preprost. Sleditti morate naslednjim korakom:

Izberite vrsto materiala:


Izberite debelino materiala:


Izberite barvo/dekor:


Določite dimenzije in količino:


Izberite način in barvo robljenja:

1. Enak rob na vseh straneh v isti barvi kot plošča:


2. Določite debelino in barvo za vsak rob posebej.


Preglejte izbrano:


Dodajte v košarico s klikom na gumb .
Dodate lahko še druge vrste in dimenzije plošč.

Nadaljujte s postopkom nakupa:


Ogled košarice:
Nakup nadaljujete s klikom na gumb .

Način prijave:
Izpolnite svoje podatke in se registrirajte oz. nadaljujte kot gost: